KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Theater en gratis workshop

Deze informatie is niet meer actueel!
Eerst geniet je van prachtig theater en nadien ga je zelf aan de slag met stof en schaar, papier en lijm om je eigen handpop te knutselen! 14 uur | Pjotr en de Wolfski – Beeldsmederij De Maan | THEATER Je kent het verhaal van 'Peter en de wolf' wel: Peter vertrekt zonder toestemming van zijn grootvader op avontuur. Hij ontmoet er een vogel, een eend, een kat. En even later krijgt een w...

Wanneer

  • zondag 21 nov 2021
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 12,00 (-26 jaar - 10,00 euro, workshop / bezoek Transfo 2340 - 0,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 2,4 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 600 770

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

Eerst geniet je van prachtig theater en nadien ga je zelf aan de slag met stof en schaar, papier en lijm om je eigen handpop te knutselen!

14 uur | Pjotr en de Wolfski – Beeldsmederij De Maan | THEATER
Je kent het verhaal van 'Peter en de wolf' wel: Peter vertrekt zonder toestemming van zijn grootvader op avontuur. Hij ontmoet er een vogel, een eend, een kat. En even later krijgt een wolf Peter en de smakelijke diertjes in de gaten.
Het hele verhaal speelt zich af rond en in een kleurrijke boom. Vertaald in het kleuterski. Spannend, dramatisch en humoresk. Een prachtige en warme familievoorstelling.

tussen 15.30 – 17.30 uur | Maak je eigen handpop | GRATIS WORKSHOP
Aansluitend op de voorstelling mag je aan de slag met stof en schaar, papier en lijm om je eigen handpop te knutselen! Zo kan je nadien thuis je eigen poppentheater maken.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Kom je niet naar de voorstelling, maar wil je wel aan de workshop deelnemen? Dat mag! De workshop is vrij toegankelijk.

Terwijl de kindjes knutselen kunnen de (groot)ouders of begeleiders het nieuwe bezoekerscentrum Transfo 2340 ontdekken of iets drinken in het theatercafé van Vakantiewerking Lentekind.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Vaart
tel.
014 600 770
website
e-mail

Downloads