Alex Agnew - Unfinished Business (try out) - Xander De Rijcke GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Alex Agnew annuleert de try out voorstelling op 23 juni 2016 in Beerse.

Wanneer

  • donderdag 23 jun 2016
    van 20.15 u tot 22.30 u

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

 De afgelopen weken heeft hij al meerdere voorstellingen moeten afzeggen wegen een hardnekkige keelontsteking.
We kunnen de voorstelling niet verplaatsen omdat Alex op doktersvoorschrift geen extra voorstellingen mag plannen.

 

 

Sinds Alex Agnew in 2013 besloot om zijn theatercarrière tijdelijk on hold te zetten, lijkt de Vlaamse comedy wat ingedommeld. Niemand heeft nog het lef, de power en de visie heeft om naast alle onnozelheid onverbloemd de grote thema’s aan te pakken.  (DeStandaard 11/12/15)

Eind 2013 besliste Agnew om een pauze in te lassen in zijn carrière als stand-up comedian zodat hij zich kon focussen op muziek met zijn hardrockband Diablo Blvd. Hij sloot met een knaller twaalf jaar als comedian af door vier keer op rij op te treden voor een uitverkocht Sportpaleis met zijn show 'The Legend Ends'. Twee jaar eerder vulde hij dezelfde zaal al eens vijf keer met z’n best off voorstelling 'Larger than life'.

Maar Alex Agnew keert terug. Just when he thought he was out, comedy pulled him back in.

Met 'Unfinished Business' trekt Alex Agnew van september tot eind november 2016 op tour langs enkele theaterzalen in Vlaanderen. Daarvoor komt hij met een try-out naar CC Strombeek.

Samen met collega comedian Xander De Rycke dan nog.

Ook Xander De Rycke werkt na z’n trilogie en best off show "10 jaar bezig, twee uur grappig" aan een nieuwe show. Onder de titel Quarter Life Crisis zal Xander De Rycke vanaf 2016 volavond te zien zijn in de Vlaamse theaterzalen. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar? De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart er van.

En om die nieuwe shows voor te bereiden spelen beide comedians enkele try-outs samen in een dubbelprogramma.  Wij hebben ze alvast kunnen strikken.

 

 

Alle activiteiten