Begijn Le Bleu - Met mij gaat alles goed

Deze informatie is niet meer actueel!
Het onverwachte dansfenomeen scoort met zijn vierde show. Omdat jij graag lacht met losers maar ook omdat je jezelf er stiekem in herkent.

Wanneer

  • donderdag 6 okt 2016
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (+60: 13 euro, - 26: 11 euro, UiTPASkorting: 3 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

DUUR: 80 minuten zonder pauze

 

Volgens de Westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag.  Al de rest is bagage.  Eenvoudig, niet? Hoe Begijn er toch telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is, laat hij zien in ‘Met mij gaat alles goed’ Omdat  u graag lacht met losers maar ook omdat u  zichzelf  er stiekem in herkent.  

 

Begijn Le Bleu is bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden dat enthousiast werd opgepikt door het grote publiek. Ondertussen presenteert hij ‘Taarten van Begijn’ op VTM KZoom. De cabaretier is met deze voorstelling niet aan zijn proefstuk toe. In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van het Camerettenfestival in Rotterdam en is sindsdien een graag geziene gast in de Culturele Centra.

  

De pers over zijn vorige voorstelling, ‘Speciaal voor u!’

 

Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret. (De Standaard)

 

Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van een van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy. (De Morgen)

 

Begijn vertelt op uitstekende wijze, je hangt echt aan zijn lippen. Hij weet hoe hij een publiek kan vasthouden en aarzelt ook niet dat te doen. Tel daarbij het acteertalent van de man (quasi nooit iemand meer overtuigend een kip weten neerzetten) en meteen stijgt het niveau van de voorstelling... Het stuk waarin hij vol overtuiging vertelt over zijn zoektocht naar een gepaste kerstboom ... was ronduit hilarisch. Begijn heeft het metier om te weten wanneer hij wat moet zeggen en vooral wanneer te zwijgen. Hij weet als geen ander wanneer een pointe moet komen... (Cutting Edge )

Alle activiteiten