Circus Ronaldo/Danny Ronaldo - Fidelis Fortibus UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Danny Ronaldo schudt een eigenzinnige solo uit zijn mouwen. Hij staat alleen in de piste en wordt omringd door begraven circusartiesten. Ronaldo brengt de overleden zielen tot leven.

Wanneer

  • donderdag 13 okt 2016
    van 20.15 u
  • zaterdag 15 okt 2016
    van 20.15 u

Prijs

€ 19,00 (+60: 17 euro, - 26: 10 euro, UiTPASkorting: 4 euro)

Waar

naam
Groenzone - ingang de Warande
adres
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

Danny Ronaldo brengt een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. ‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor.

Een clown is de enige overlevende van het circus. Alle andere circusartiesten zijn begraven onder het zaagsel. Daar ligt de koorddanseres met haar ballerina’s, die versierd zijn met roosjes. Ginds rust Pierrot met zijn blinkende trompet. En daar is het graf van de circusdirecteur, die zelfs na zijn dood nog angst en respect afdwingt. De clown fantaseert dat de anderen nog leven. De trompet, tuba en bombardon klinken nog steeds even mooi. De clown geeft niet op en blijft altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Want al zakt de tent in en ben je helemaal alleen, the show must go on…

Wat Danny Ronaldo hier weer voor elkaar krijgt, doet je in opperste verwondering staan. ...  Wat spectaculair is, is de intimiteit waarmee hij de grandeur van het circus eert. (**** Focus Knack)
“Circus als een springlevende kunstvorm, van deze tijd maar ook met een warm hart voor het verleden.” (**** De Morgen)

GC ‘t Heilaar presenteert Circus Ronaldo in samenwerking met de Warande.

spel - Danny Ronaldo
coaching - Lotte van den Berg
muziek - Tony Decap en David Van Keer
foto – Benny De Grove

Alle activiteiten