Ann Helena Kenis - Lof der Zotheid

Deze informatie is niet meer actueel!
Ann Helena Kenis, de knotsgekke revelatie uit Belgium’s Got Talent, verovert de theaters met haar eerste show ‘Lof der Zotheid’. Deze Kringloopwinkelvrouw zal je al kietelend redden, maar het kan ook een beetje schuren.

Wanneer

  • vrijdag 24 mrt 2017
    van 20.15 u

Prijs

€ 13,00 (+60: 11 euro, - 26: 9 euro, UiTPASkorting: 3 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

LCD de ontmoeting

De knotsgekke revelatie uit Belgium’s Got Talent, Ann Helena Kenis, doet dit jaar theaters en culturele centra aan met haar nieuwste cabaretshow ‘Lof der Zotheid’. Tijdens de talentenjacht werd haar zotheid meermaals geprezen door jury en publiek, en nu brengt ze jou graag een bezoek op een podium in de buurt. Het belooft een wervelende show te worden over tijd en spijt…

 

Zijn we gelukkig?

Of doen we maar alsof?

En is er een verschil?

Wat is geluk en waar is het te koop?

Zijn onze orchideeën content en hoe staat het met de dieren in de zoo?

 

Deze Kringloopwinkelvrouw zal je al kietelend redden, maar het kan een beetje schuren. Na de voorstelling heb je ongetwijfeld een antwoord op deze vragen én een nieuwe kijk op het leven. Bonus: alle muzikale gekheid op een stokje.

 

Over Ann Helena Kenis

Ann Helena Kenis is een spring in ’t veld die tijdens haar carrière in de banksector tot de vaststelling kwam dat ze iets miste: een podium. Amper vier jaar geleden waagde ze de grote sprong richting spotlight, en sindsdien haalde ze haar schade al meer dan in. Ze speelde de hoofdrol in ‘My Fair Lady’, deelde het podium met Guido Belcanto en won in 2013 zowel het Cabaret Concours Vlaanderen als het Nederlandse Parkstad Cabaret Festival. Vorig jaar volgde al een mini-tournee met als hoogtepunten een uitverkochte Vooruit tijdens de Gentse Feesten en een bomvolle Elckerlyc in Antwerpen als dernière. Ook lanceerde ze haar eerste gelijknamige album, ‘Lof der Zotheid’, met als eerste singles ‘De Kringloopwinkelvrouw’ en ‘De Grote Pensioen Song’.  Kom het geheim achter de abnormaal plezante Ann Helena Kenis ontdekken!

“Vlaanderen heeft er een nieuwe comédienne bij.”
De Standaard

 

Alle activiteiten