De Bonanzas - The story of the sixties (TrioSixties)

Deze informatie is niet meer actueel!
Met beeld en uitstekende muziek vatten de Bonanzas de jaren zestig, de bakermat van de popmuziek, netjes voor jou samen in een wervelende show.

Wanneer

  • vrijdag 31 mrt 2017
    van 20.15 u

Prijs

€ 12,00 (+60: 10 euro, - 26: 10 euro, UiTPASkorting: 2,5 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

 

T r i o S i x t i e s :Je kan voor deze voorstelling samen met twee andere voorstellingen tickets kopen tegen een uiterst voordelige prijs.

organisatie: vzw Vwala

De Bonanzas inviteren u graag voor een chronologische tijdreis door het meest tot de verbeelding sprekende decennium aller tijden: The Swinging Sixties. De tijd van love, peace and understanding maar vooral van uitstekende muziek. De vlucht start in 1960 en eindigt aan de voordeur van de seventies. Uw reisleiding selecteerde jaar per jaar de hits voor de perfecte soundtrack bij al uw jeugdherinneringen. De Bonanzas brengen bovendien met geprojecteerde beelden de sfeer van weleer perfect op smaak voor al wie proeven wil.

In de vroege jaren 60 springen enkele artiesten als Neil Sedaka, Cliff Richard en Paul Anka aan boord. Vervolgens brengen de 5 gastheren u langs enkele onvermijdbare monumentale stemmen -Elvis, Simon and Garfunkel, Roy Orbison!- en tussendoor strekken ze samen met u de beentjes op tijdloze dansvloerhits.

De Bonanzas gidsen u langs de mooiste al dan niet vergeten pareltjes in het muzikale landschap van de zestiger jaren en passeren ook even in eigen land. Een rustige pick-nick met een prachtige ballade of een onstuimige rit door de rauwe steegjes van de soul, motown en rock ’n roll, one hit-wonders à la Johnny Rivers of absolute iconen als The Beatles, The Kinks en The Beach Boys; de hoogtepunten volgen mekaar in sneltempo op. En naarmate we het magische woodstockjaar 1969 naderen, mogen de stropdassen wat losser en de gitaar wat luider…

Kortom, de bakermat van de popmuziek netjes voor u samengevat in een wervelende trip die u niet snel vergeten zal.

De Bonanzas slagen er in om de kloof tussen jong en oud vakkundig te dichten en wat is er mooier dan verschillende generaties samen de tegels uit de vloer te zien shaken?!

De Bonanzas: nostalgie met een gouden randje, eerlijk en oprecht.

http://joe.be/nieuws/de-bonanzas-live-life

 

 

Thomas Keersmaekers :                     zang

Dirk Roefs :                                            elektrische gitaar – backings

Steven Van Gool :                                basgitaar – backings

Hans Claes :                                         keyboard – backings

Bert Rommes :                                     drums

 

Website : www.debonanzas.be

Alle activiteiten