Nigel Williams - Accident de parcours

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat gebeurt er als een geweldige comedian er bijna mee stopt? Dan wil je hem nog een laatste keer aan het werk zien, tiens. Dit is het laatste theaterseizoen voor Nigel Williams. En de voorstelling in Beerse is één van de laatste in zijn carrière. ‘Accident de Parcours’ is Nigel op zijn best: korte, scherpe grappen, dicht bij het publiek, maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd en ook confronterend.

Wanneer

  • donderdag 20 apr 2017
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (+60: 13 euro, - 26: 11 euro, UiTPASkorting: 3 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

Duur voorstelling: 80 min. (zonder pauze)

 

Een tragikomedie over de mens als toevallige samenloop van kosmologische omstandigheden, zo luidt de baseline van Accident de Parcours, de nieuwe en tevens allerlaatste zaalshow van de onnavolgbare Nigel Williams.

 

Stand-upcomedy als levensfilosofie.

 

Nigel kijkt naar zichzelf en naar het gedrag van anderen en vraagt zich af wat er van de Homo Sapiens geworden is, waar die nu feitelijk mee bezig is in deze eeuw van narcisme en zelfoverschatting waarin we via sociale media iedereen constant moeten laten weten hoe geweldig we zijn, hoe geweldig ons leven is en waarin nog weinig empathie opgebracht wordt.

 

Hij haalt in deze stand-upvoorstelling allerhande actuele issues aan, hij laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht. Nigel op zijn best dus: korte, scherpe grappen, dicht bij het publiek, maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd en ook confronterend.

 

“Ziedaar het schone aan comedy, hoe die onverwachts de nagel op de kop tikt, prikt waar het latente zeer zit.” De Morgen

 

“Heerlijke improvisatie is het, al wekt ze ook plaatsvervangende schaamte. Als hij ongenadig inhakt op onze rol in de migratiecrisis, raast de gène door de zaal. Het zegt veel over wie Williams is: een toegewijd komiek met het hart op de juiste plaats.” Gazet van Antwerpen

 
www.nigelwilliams.be                      

Alle activiteiten