Laika – Piknik Horrifik

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze apocalyptische picknick boordevol lekker eten neemt je mee naar een hemelse hel, geïnspireerd op het werk van Jeroen Bosch. Een voorstelling over schaarste en overvloed. Laika noemt zich theater der zinnen. Daar worden ze internationaal voor geprezen.

Wanneer

  • zondag 25 jun 2017
    van 12.00 u

Prijs

€ 26,00 (+60: 22 euro, -26: 18 euro, UiTPASkorting: 5 euro )

Waar

naam
kapel Kolonie van Merksplas
adres
Nijverheidsstraat 6
2330 Merksplas

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

PARADISE Inc., pionier in duurzaamheid, spaart kosten noch moeite om zijn nieuwste product voor te stellen: iets hemels lekkers, iets wat elke picknick verheft tot een onvergetelijke ervaring. Je ziet met eigen ogen hoe dit product wordt gemaakt, kwaliteit van de bovenste plank. En dit alles in een exclusief kader: een desolaat terrein dat door PARADISE Inc. wordt omgetoverd tot een groene oase.

 

Na ‘Opera Buffa’ en ‘Pentamerone’ nodigt Laika je uit voor een zintuiglijke ervaring, tijdens een heerlijke picknick in een onverwacht stukje natuur. ‘Piknik Horrifik’ speelt zich af op de grens van het paradijs van lekker eten en de hel van onze voedselproductie. Je komt terecht in een wereld geïnspireerd op het werk van de schilder Jeroen Bosch, wiens ‘Tuin der Lusten’ vandaag nog huiveringwekkend en fascinerend is. Groteske personages, absurde acties, surreële beelden: ‘Piknik Horrifik’ is Bosch in een hedendaagse variant.

 

Deze voorstelling speelt op locatie in de Kolonie van Merksplas: Nijverheidsstraat 6, 2330 Merksplas

 

van en met Peter De Bie, Britt De Jonghe, Sara Dykmans, Célia Fechas, Bruno Herzeele, Marlies Jacques, Silke Melis, Alain Rinckhout, Jo Roets, Pieter Smet, Bram Smeyers, Michiel Soete, Elke Thuy, Rik Van Gysegem, Anton Van Haver, Mieke Versyp en 10 vrijwilligers om hemel en hel te bevolken.

 

Alle activiteiten