Jan van Looveren en Peter Thyssen - Bakteurs (Burenkuur)

Deze informatie is niet meer actueel!
Een boeiend verhaal over beroepspassie en vriendschap, perfect gekneed om te passen in een muzikale bakvorm en afgewerkt met een flinke portie acteertalent als kers op de taart.

Wanneer

  • vrijdag 14 okt 2016
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00 (+60: 13 euro -26: 7,5 euro B u r e n k u u r - abonnement: (voor de drie voorstellingen): basis: 50 euro, 60+: 40 euro, -26: 30 euro)

Waar

naam
Ontmoetingscentrum De Wouwer
adres
Kloosterstraat 4
2380 Ravels

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

 

B u r e n k u u r: Je kan voor deze voorstelling samen met twee andere voorstellingen tickets kopen tegen een uiterst voordelige prijs.

Twee gasten, Peter en Jan, volslagen vreemden voor elkaar. Peter groeide op in het polderdorp Sint-Gillis-Waas in een echte bakkersfamilie, voorbestemd om bakker te worden. Jan groeide op in het landelijke Ekeren, gepassioneerd door de bakkunsten van zijn moeder en later nog meer gedreven door de stiel tijdens zijn bakkersopleiding.


Twee gasten, Peter en Jan, allebei eveneens gebeten door het acteervirus. Voorbestemd om acteur te worden, voorbe-stemd om elkaar te leren kennen, voorbestemd om vrienden voor het leven te worden, voorbestemd om samen op de planken te staan.


Peter Thyssen en Jan Van Looveren, eerder al samen aan het werk te zien als de broers Herman en Eddy in ‘De zonen van Van As’ en ook al eerder samen op de planken in de theatervoorstelling ‘Eet mij’, willen met deze nieuwe muzikale voorstelling Bakteurs hun afge-legd traject delen met het grote publiek. Een voorstelling die eveneens voorbestemd was, het moest ervan komen.
Bakteurs gaat dan ook over twee vrienden met elk hun geschiedenis in de bakkerij en elk hun droom om acteur te worden. Met veel liefde en toewijding hebben de heren de bakkersstiel uitgeoefend. Met minstens evenveel liefde en toewijding smijten ze zich als acteur. Peter en Jan vertalen dit boeiende verhaal, muzi-kaal, met eigengemaakte nummers, ondersteund door een live band.


Deze muzikale theatervoorstelling belooft een topper te worden. Voor alle bakkers ongetwijfeld gevuld met herkenbare taferelen. Voor iedereen een boeiend verhaal over beroepspassie en vriendschap, perfect ge-kneed om te passen in een muzikale bakvorm en afgewerkt met een flinke portie acteertalent als kers op de taart.


Met Peter Thyssen, Jan Van Looveren en vier muzikanten
Tekst van Peter Thyssen, Jan Van Looveren en Saar Vandael
Muziek van Jo Cassiers

Alle activiteiten