Ontspanning voor de werkdag begint

Deze informatie is niet meer actueel!
Start je werkdag met een energieboost.Qigong oefeningen om je innerlijke rust en vitaliteit te bevorderen.Door elke dag (samen) te oefenen werk je stevig aan je gezondheid.Omdat je je dag start met een lager stress-niveau en met meer energie, zal je merken dat je overdag meer reserve hebt en 's avonds minder moe bent. Iedereen kan meedoen, ongeacht je fysieke conditie. Er is geen voorke...

Wanneer

  • van donderdag 8 sep 2016 tot vrijdag 30 jun 2017
    maandag
    van 07.30u. tot 08u.
    dinsdag
    van 07.30u. tot 08u.
    woensdag
    van 07.30u. tot 08u.
    donderdag
    van 07.30u. tot 08u.
    vrijdag
    van 07.30u. tot 08u.
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 4,00 (10 beurtenkaart - 30,00 euro)

Waar

naam
De Innerlijke Bron
adres
Heibergstraat 24
2340 Beerse

Info

Start je werkdag met een energieboost.Qigong oefeningen om je innerlijke rust en vitaliteit te bevorderen.Door elke dag (samen) te oefenen werk je stevig aan je gezondheid.Omdat je je dag start met een lager stress-niveau en met meer energie, zal je merken dat je overdag meer reserve hebt en 's avonds minder moe bent.

Iedereen kan meedoen, ongeacht je fysieke conditie. Er is geen voorkennis verreist. Je kan op eender welk moment van het jaar instappen. De oefeningen zijn staande maar kunnen eventueel ook zittend gedaan worden. Elke dag wordt er 1 Qigong-oefening in detail uitgelegd, de overige oefeningen worden meer in stilte gedaan. Na een tijdje ken je de meeste oefeningen. We eindigen met een kort zittend of staand meditatiemoment. Vanaf 5 september.
Van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 8.00 u (deur open om 7.15)
Deze sessie gaat altijd door, behalve op feestdagen.
Alle activiteiten