Filmvertoning: "La Loi du Marché"

Deze informatie is niet meer actueel!
Film: "La Loi du Marché" "De wet van de markt", de nieuwste film van Stéphane Brizé, is een van die taaie films, die films die niets doen om bemind te worden, maar die een onuitwisbaar spoor in de diepten van het geheugen te verlaten. De 51 jarige Thierry is sinds lange tijd werkloos maar tijdens zijn zoektocht naar een baan geeft hij de moed niet op. Als goede huisvader voelt hij zich ...

Wanneer

  • donderdag 23 mrt 2017
    van 19.30 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

Film: "La Loi du Marché"
"De wet van de markt", de nieuwste film van Stéphane Brizé, is een van die taaie films, die films die niets doen om bemind te worden, maar die een onuitwisbaar spoor in de diepten van het geheugen te verlaten.
De 51 jarige Thierry is sinds lange tijd werkloos maar tijdens zijn zoektocht naar een baan geeft hij de moed niet op. Als goede huisvader voelt hij zich verplicht om te kunnen zorgen voor zijn familie en na ettelijke sollicitatiegesprekken wordt hij aangenomen als bewaker van een supermarkt. Wanneer zijn baas hem vraagt om zijn collega’s te bespieden wordt hij al snel geconfronteerd met een zwaar dilemma: dit weigeren en opnieuw in de eindeloze werkloosheid belanden of zijn moraal opgeven en alles doen om toch zijn job te behouden?
Alle activiteiten