Koffiestop

Deze informatie is niet meer actueel!
Kom langs, geniet van een kopje soep, koffie, thee of van een sapje van eerlijke handel en geef je vrije bijdrage voor de campagne van Broederlijk Delen ten voordele van Burkina Faso. Leerlingen organiseren bij de Koffiestop een speelgoedbeurs ten voordele van dit project. Stort 'regen' voor Burkina Faso. Welkom! Met een regenseizoen van slechts vier maanden is het in Burkina Faso een ...

Wanneer

  • vrijdag 24 mrt 2017
    van 15.00 u tot 16.00 u

Waar

naam
GBS De Singel
adres
Schoolstraat 4
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 611522

Info

Kom langs, geniet van een kopje soep, koffie, thee of van een sapje van eerlijke handel en geef je vrije bijdrage voor de campagne van Broederlijk Delen ten voordele van Burkina Faso. Leerlingen organiseren bij de Koffiestop een speelgoedbeurs ten voordele van dit project. Stort 'regen' voor Burkina Faso. Welkom!

Met een regenseizoen van slechts vier maanden is het in Burkina Faso een uitdaging om voldoende graan te produceren. Een tekort aan voedsel is een jaarlijks terugkomend probleem. Tijdens onze campagne staat 'regen' symbool voor een vruchtbaar leven. Help ons investeren in een platteland met toekomst. Met jouw steun krijgen boeren laagdrempelige leningen, worden erosiedijken aangelegd en wordt onvruchtbare grond herbeplant! Geef 115.000 Burkinese boerenfamilies een eerlijke kans om te kiezen voor gezond voedsel, onderwijs en toekomstkansen. Ondanks het gebrek aan regen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Organisatie

naam
GBS De Singel