Tuinfeest 2017 - Zomerterras

Deze informatie is niet meer actueel!
Je zaterdagavond nog niet helemaal verwerkt? Tijd om met de babysit af te spreken. Of je kinderen de tijd van hun leven te geven in het park, op de springkastelen of de extra randanimatie? En dit terwijl je zelf geniet van een frisdrank, een lekker biertje of een ijsje op het terras? Ook dit jaar nog eens een optreden met niemand minder dan Jef Solo Project 5000. Het perfecte moment! Het ...

Wanneer

  • zondag 25 jun 2017
    van 14.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
't Nief park
adres
Bischopslaan 5
2340 Beerse

Info

Je zaterdagavond nog niet helemaal verwerkt? Tijd om met de babysit af te spreken. Of je kinderen de tijd van hun leven te geven in het park, op de springkastelen of de extra randanimatie? En dit terwijl je zelf geniet van een frisdrank, een lekker biertje of een ijsje op het terras? Ook dit jaar nog eens een optreden met niemand minder dan Jef Solo Project 5000. Het perfecte moment!

Het zomerterras.
Je zaterdagavond nog niet helemaal verwerkt? Tijd om met de babysit af te spreken. Of je kinderen de tijd van hun leven te geven in het park, op de springkastelen of de extra randanimatie? En dit terwijl je zelf geniet van een frisdrank, een lekker biertje of een ijsje op het terras?
Ook dit jaar nog eens een optreden met niemand minder dan Jef Solo Project 5000.
De Perfecte Setting, het perfecte moment!
Alle activiteiten