Nele Goossens - Dag Janine en dag José

Deze informatie is niet meer actueel!
Nele Goossens heeft een huis gekocht, een villa, zo zegt ze zelf. Wél eentje dat nog moet worden verbouwd. Niet getreurd want Nele doet zelfs de meest roestige cementmolen sneller draaien. En zo vertelt Nele Goossens je hoe ze haar eigen paradijs maakt en inricht. Maar wat met Janine en José, die eigenaardige buren?

Wanneer

  • vrijdag 22 sep 2017
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00 (60+: 13 euro, -26: 11 euro, kansentarief UiTPAS: 3 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

't Staltheater

 

duur voorstelling: 115 minuten - geen pauze

 

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen!

Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor iéder bordje met daarop "Te Koop!", heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft! In haar eigen ogen een regelrechte villa – maar wél eentje dat nog moet worden verbouwd. Niet erg, Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk, zelfs doet zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien.

Ze werkt hard om de boel in te richten - naar een eigengemaakt paradijs, als het even kan. Een totaal nieuw leven! Maar.... durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José - zou Nele Goossens het wel aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty? Het moet gedaan zijn met oppervlakkige small talk. Maar het ware, diepzinnige gesprek: is de wereld daar wel klaar voor?

‘Dag Janine en dag José’ is Nele haar derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan.  Een niéuw bestaan, als het mag van hierboven.

Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair.

Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

 

Met: Nele Goossens

Regie/coach: Colette Notenboom

Tanja Van der Sanden: spelcoach

   

Web: www.nelegoossens.be

 

 

Alle activiteiten