HETGEVOLG - Vuil vel

'Vuil vel' is rauw rock ’n roll-theater voor jongeren dat de taboes niet uit de weg gaat. Weg met braaf! De wereld is gruwelijk en dat moet gezegd worden. En er is ook erotiek. Mieke Laureys, Annelore Stubbe en Martine de Kok nemen het zwart-wit denken van pubers onder de loep. Op korte tijd worden vriendschappen heel hecht, maar de ruzies kletteren des te harder. Meningen worden levensnoodzakelijke wetten!

Wanneer

  • woensdag 11 okt 2017
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 14,00 (+60: 12 euro, -26: 10 euro, kansentarief UiTPAS: 3 euro )

Waar

naam
Het Gevolg
adres
Otterstraat 31
2300 Turnhout

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

HETGEVOLG

Rauw rock ’n roll-theater voor jongeren dat de taboes niet uit de weg gaat. “Toen prins Varken haar van dichtbij kon bekijken, zag hij pas echt hoe mooi en begeerlijk zijn jonge bruid was. Hij kwijlde van vreugde. Walmend en vunzig als hij was, sprong hij om haar heen. Hij ging zich te buiten aan allerlei handtastelijkheden.” (Beest in Bed – Koning Varken van Marita de Sterck)

In ‘Vuil Vel’ nemen twee actrices en een muzikante geen blad voor de mond. Weg met braaf! De wereld is gruwelijk en dat moet gezegd worden. Maar er is ook erotiek. Hoe ver durf je daarin te gaan? Mieke Laureys, Annelore Stubbe en Martine de Kok nemen het zwart-wit denken van pubers onder de loep. Op korte tijd worden vriendschappen heel hecht, maar de ruzies kletteren des te harder. Meningen worden levensnoodzakelijke wetten!

‘Vuil Vel’ is een ruige theatervoorstelling voor jongeren, gebaseerd op de boeken ‘Vuil Vel’ en ‘Beest in Bed’ van Marita de Sterck. Annelore Stubbe en Mieke Laureys werkten al vaker succesvol samen. In 2015 creëerden ze de voorstelling ‘Verkapt en Onversneden’ in de Warande.

tekst, spel en muziek: Mieke Laureys, Annelore Stubbe en Martine de Kok. vrij naar de boeken ‘Vuil Vel’ en ‘Beest in Bed’ van Marita de Sterck.

muziekcompositie: Martine de Kok

coach: Stefan Perceval

foto: Kris Dewitte

Alle activiteiten