Fred Delfgaauw - In de wachtkamer van de liefde

Deze informatie is niet meer actueel!
HETGEVOLG brengt met ' Verzet, Eksterheide ademt ' een ode aan de vlucht. Het natuurgebied Eksterheide was ooit een broeihaard van verzet tegen de Duitse bezetter. Samen met deelnemers uit kansengroepen ging HETGEVOLG op zoek naar de vlucht in ieder van ons. HETGEVOLG uit Turnhout werkt voor deze creatie voor het eerst op zijn tweede locatie in Beerse.

Wanneer

  • zaterdag 21 okt 2017
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 14,00 (+ 60: 12 euro, - 26: 7 euro )

Waar

naam
Ontmoetingscentrum De Wouwer
adres
Kloosterstraat 4
2380 Ravels

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

OC De Wouwer

 

Ruim 35 jaar heeft Fred Delfgaauw een geheel eigen theaterstijl gecreëerd. Een wonderlijke versmelting van meerdere disciplines.

Herman van Veen zei ooit: “Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje. Humor en ontroering liggen in zijn aangrijpende voorstellingen altijd pal naast elkaar. En wij, het publiek, worden zo door hem gevangen dat, als we naar huis gaan, we tegen elkaar zeggen: “Verrek, we zijn onze jassen vergeten.””

Er zijn een aantal bekende theaterpersoonlijkheden benaderd om mee te schrijven aan deze productie, om zo een personage voor hun rekening te nemen die Fred Delfgaauw op onnavolgbare wijze tot leven zal laten komen. Paul van Vliet, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Rob Bloemkolk en Sjaak Bral.

‘In de wachtkamer van de liefde’ bevat een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. De zoektocht naar de liefde is ook een zoektocht naar de reden van het bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos.

Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waar het publiek wordt verrast en op een ander been gezet.

Met Fred Delfgaauw (schrijver, maker, speler), Dennis van der Dool (techniek), Kathelijne Monnens (decorontwerp), Roy Grünewald (regie) en Bert van den Brink (muziek).

Meer info: www.delfgaauw.nl

Alle activiteiten