fABULEUS & Ballet Dommage - Klutserkrakkekillililokatastrof

Deze informatie is niet meer actueel!
Klutserkrakkekilililokatastrof (kortweg 'Klutser') schippert tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western. De pers is unaniem: **** (de Standaard, de Morgen, Knack, theaterkrant)

Wanneer

  • vrijdag 15 dec 2017
    van 19.00 u tot 20.15 u

Prijs

€ 12,00 (60+: 10 euro, -26: 7 euro, kansentarief UiTPAS: 2 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

KSA Beerse

 

Supertof voor iedereen vanaf 7/8 jaar.

duur = 75 minuten

 

Klutserkrakkekilililokatastrof schippert tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western. Een voorstelling die baadt in de nostalgie van het rondtrekkend theater. Jammer genoeg is de voorstelling al begonnen. Hoe vroeg je ook komt, je bent altijd te laat.

 

"Wat een belevenis! Storms en Valckenaers hebben het. En eindregisseur Filip Bilsen heeft het extra aangeboord: de verbeelding, de timing, het spelplezier, de vrijgevigheid om hele families voor het leven te winnen voor theater. Een wervelende opkikker." 
**** Wouter Hillaert in De Standaard

“Ik ben best wel jaloers op de kinderen van nu. Zij kunnen dat nu allemaal beleven. Ik zie de volle zaal vol kinderen van zes jaar en ouder genieten, ik geniet mee. Theater als een spontane polonaise, theater als een ritueel feest.” 
**** Tuur Devens op Theaterkrant.nl

"Life is a hard game, maar in dit hypermaterialistische universum zijn er alleen losers. Zelden werd daar, zonder een spoor van betutteling, zo’n slimme, dartele, intens wrede voorstelling over gemaakt." 
**** Evelyne Coussens in De Morgen

"Valckenaers en Storms zijn erin geslaagd om een wereld te scheppen waar de toeschouwers graag deel van willen uitmaken, hoe hard ze ook opgelicht en gemanipuleerd worden." 
**** Lotte Philipsen in Knack

 

Concept & spel Katrien Valckenaers en Maxim Storms Scenografie & spel Rachid Laachir Kostuums Maartje Van Bourgognie Assistentie kostuums Isa Janssens Eindregie Filip Bilsen Muziek Gerrit Valckenaers Licht en techniek Bregt Janssens, Tom Philips en Pol Verwilt Productie Kathleen Vogelaers Cocreatie fABULEUS en Ballet Dommage Met dank aan CAMPO en Vooruit

 

https://www.fabuleus.be/klutser

 

Alle activiteiten