fABULEUS & Ballet Dommage - Klutserkrakkekillililokatastrof

Klutserkrakkekilililokatastrof (kortweg 'Klutser') schippert tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western. Een voorstelling die baadt in de nostalgie van het rondtrekkend theater. Jammer genoeg is de voorstelling al begonnen. Hoe vroeg je ook komt, je bent altijd te laat. De pers is unaniem: **** (de Standaard, de Morgen, Knack, theaterkrant)

Wanneer

  • vrijdag 15 dec 2017
    van 19.00 u tot 20.20 u

Prijs

€ 12,00 (60+: 10 euro, -26: 7 euro, kansentarief UiTPAS: 2 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

KSA Beerse

Klutserkrakkekilililokatastrof schippert tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western. Een voorstelling die baadt in de nostalgie van het rondtrekkend theater. Jammer genoeg is de voorstelling al begonnen. Hoe vroeg je ook komt, je bent altijd te laat.

Komt dat zien! En oefen alvast op de meest onuitspreekbare titel van het jaar. Het is je enige kans om een stoeltje te veroveren voor dit wereldschokkend, verbluffend en nooit, never, ever eerder vertoond spektakel! Klutserkrakkekilililokatastrof schippert tussen een zigeunerverhaal, Tom & Jerry, een Spaans-Italiaanse telenovelle en het Eurovisiesongfestival. De aanstichters van deze vrolijke chaos zijn twee personages met een niets ontziende passie voor het podium.

Katrien Valckenaers en Maxim Storms studeerden samen aan de opleiding Drama van KASK in Gent. Ze herkenden in elkaar een voorliefde voor fysiek theater en absurde humor en stichtten instant het collectief Ballet Dommage. Samen met vormgever/performer Rachid Laachir en costumière Maartje Van Bourgognie scheppen ze een wereld die baadt in de nostalgische sfeer van rondtrekkend theater.

Concept & spel Katrien Valckenaers en Maxim Storms Scenografie & spel Rachid Laachir Kostuums Maartje Van Bourgognie Assistentie kostuums Isa Janssens Eindregie Filip Bilsen Muziek Gerrit Valckenaers Licht en techniek Bregt Janssens, Tom Philips en Pol Verwilt Productie Kathleen Vogelaers Cocreatie fABULEUS en Ballet Dommage Met dank aan CAMPO en Vooruit

Over fABULEUS

fABULEUS (Leuven) is een uniek productiehuis voor dans en theater. Centraal staat de artistieke samenwerking tussen jong talent en ervaren makers. fABULEUS biedt jongeren en jongprofessionelen artistieke omkadering om hun passie en talent als speler, danser of maker te ontwikkelen en heeft op dat vlak ook een internationale voorbeeldfunctie. fABULEUS bereikt met zijn producties een breed publiek van alle leeftijden, met speciale aandacht voor jongeren en kinderen.

Over Ballet Dommage

Ballet Dommage is een tweemanscollectief, opgericht in 2010 door de acteurs/theatermakers Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ze volgden samen de opleiding Drama aan het KASK Gent en studeerden in 2012 af met de theatervoorstelling We All Need Some (i.s.m. HET ENTREPOT en CAMPO). Ballet Dommage maakt sterk fysiek theater. Soms abstract, maar altijd toegankelijk en balancerend op de grens van humor en tragiek, van carnavalesk en authentiek. In hun voorstellingen en projecten (zowel binnen als buiten de theaterzaal, zowel voor kinderen als voor volwassenen) streven Katrien en Maxim naar een eerlijke ontmoeting tussen acteur en toeschouwer.

Alle activiteiten