Stijn Meuris – Tirade 2.017

Deze informatie is niet meer actueel!
Tirade 2.017 is het vervolg op de tirade die Stijn Meuris in 2016 heeft gemaakt. Na dat onverwachte succes is dit het vervolg. Omdat het nodig is, en op verzoek van velen. Meuris stelt de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders aan de kaak. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid.

Wanneer

  • vrijdag 22 dec 2017
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (60+: 17 euro, -26: 15 euro, kansentarief UiTPAS: 4 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Beerse Vol Leven

 

Stijn Meuris over de stand van het land

 

Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens afgelopen seizoen (alle veertien voorstellingen waren in geen tijd uitverkocht), heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. En dus komt de dilettante debutant met een vervolg.

Omdat het nodig is, en op verzoek van velen. 

 

De eerste 'eindejaarsconférence' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid.  And guess what: dat zijn bij Tirade 2.017 opnieuw de ingrediënten, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek.

 

"Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid," aldus Meuris vorig jaar. "Een boosheid die niet langer weg te zetten valt als het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken." Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden is een bonus.

 

Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen.

 

Alle activiteiten