Steven Goegebeur - De Man van morgen

Deze informatie is niet meer actueel!
UITVERKOCHT Op een dag, op een waarlijk schone dag, is het genoeg geweest. Op die dag beslist Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘Man van Morgen’ is geboren. En je zal het geweten hebben. Knuffelkomiek Steven Goegebeur vertelt je op geheel eigenwijze wijze het relaas van een man die het licht heeft gezien.

Wanneer

  • donderdag 11 jan 2018
    van 20.15 u tot 22.00 u
  • vrijdag 12 jan 2018
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 17,00 (60+: 15 euro, -26: 13 euro, kansentarief UiTPAS: 3 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014600770
e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

BVMV Beerse

 

duur: 1 x 105 minuten

 

Op een dag. Op een waarlijk schone dag.  Is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘Man van Morgen’ is geboren. En u zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe ook u uw leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om ook u allen de stralende toekomst binnen te leiden.    

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’.  Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral, kunnen we de toekomst veranderen? Volgens de Man van Morgen wel.

Vanavond wordt uw toekomst bepaald.  In een zaal bij u in de buurt. Reserveer snel uw kaarten.

Website: www.stevengoegebeur.be

 

Alle activiteiten