HETGEVOLG - de Barmhartigen

Deze informatie is niet meer actueel!
‘De barmhartigen’ kijkt met veel humor naar de laatste momenten tussen een vader en een zoon. Je maakt kennis met David Sorres, een man met een midlifecrisis en een gapende depressie die verlangt naar pure menselijkheid terwijl hij afscheid neemt van zijn vader. Na ‘Wit is altijd schoon’ maakt Stefan Perceval samen met Peter Van de Velde en spelers uit de Hartenprojecten van HETGEVOLG een voorstelling over een waardig levenseinde.

Wanneer

  • zaterdag 20 jan 2018
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 16,00 (+60: 14 euro, -26: 10 euro, kansentarief UiTPAS: 3 euro )

Waar

naam
HETGEVOLG
adres
Otterstraat 31-33
2300 Turnhout

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

HETGEVOLG

‘De Barmhartigen’ kijkt met veel humor naar de laatste momenten tussen een vader en een zoon. Je maakt kennis met David Sorres, een man met een midlife crisis en een gapende depressie die verlangt naar pure menselijkheid terwijl hij afscheid neemt van zijn vader.

Auteur Koen van Wichelen graaft in de ziel en legt met subtiele symboliek het leven op de ontledingstafel. De grimmige sfeer die hij creëert, grijpt je naar de keel en geeft je een ongegeneerd en ongemakkelijk kijkje in de wachtkamer van het leven. Na ‘Wit is altijd schoon’ maakt Stefan Perceval samen met Peter Van de Velde en spelers uit de Hartenprojecten van HETGEVOLG met ‘De Barmhartigen’ een voorstelling over een waardig levenseinde.

Met de Hartenprojecten werkt HETGEVOLG met mensen die buiten het reguliere maatschappelijke circuit vallen: anderstalige nieuwkomers, jonge vluchtelingen, mensen in armoede,… Met hen zet het Turnhoutse gezelschap graag projecten op en geeft op die manier “de ander” een gezicht met een verhaal. Een verhaal waarin iedereen zich herkent.

spel: Peter Van de Velde en spelers uit de Hartenprojecten van HETGEVOLG
regie en bewerking: Stefan Perceval
tekst: Koen van Wichelen
scenografie: Jan Strobbe
foto: Kris Dewitte

Alle activiteiten