Circus Ronaldo - Fidelis fortibus

Deze informatie is niet meer actueel!
UITVERKOCHT Op veelvuldig verzoek komt Circus Ronaldo terug met ‘Fidelis Fortibus’, een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor. “Wat Danny Ronaldo hier weer voor elkaar krijgt, doet je in opperste verwondering staan... Wat spectaculair is, is de intimiteit waarmee hij de grandeur van het circus eert.” (Knack ****)

Wanneer

  • donderdag 1 feb 2018
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 19,00 (+ 60: 17 euro, - 26: 10 euro, kansentarief UiTPAS: 4 euro )

Waar

naam
Op locatie buiten Beerse
adres
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

De Warande

 

locatie: De Hoge Rielen - Molenstraat 62 -  Kasterlee

 

‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor. Een clown is de enige overlevende van het circus. Alle andere circusartiesten zijn begraven onder het zaagsel. Daar ligt de koorddanseres met haar ballerina’s. Ginds rust Pierrot met zijn blinkende trompet. En daar is het graf van de circusdirecteur, die zelfs na zijn dood nog angst en respect afdwingt. De clown fantaseert dat de anderen nog leven. De clown geeft niet op en blijft altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Want al zakt de tent in en ben je helemaal alleen, the show must go on…

Vorig seizoen presenteerden we al zes voorstellingen van ‘Fidelis Fortibus’ op de groenzone naast de ingang van de Warande. De circustent van Ronaldo was elke avond tot de nok gevuld en de vraag naar tickets bleef groot. Daarom hernemen we op algemeen verzoek deze gelauwerde succesvoorstelling in het feeërieke kader van de Hoge Rielen in Kasterlee.

“Wat Danny Ronaldo hier weer voor elkaar krijgt, doet je in opperste verwondering staan... Wat spectaculair is, is de intimiteit waarmee hij de grandeur van het circus eert.” (Focus Knack ****)

“Circus als een springlevende kunstvorm, van deze tijd maar ook met een warm hart voor het verleden.” (De Morgen****)

spel: Danny Ronaldo

coaching: Lotte van den Berg

muziek: Tony Decap en David Van Keer

foto: Benny De Grove

 

Praktisch

BAR

  • Vanaf 17 uur ben je welkom in de gezellige Winterbar. Die bevindt zich op ongeveer een kwartier wandelen van de hoofdingang van de Hoge Rielen.
  • Op 1, 2 en 3 februari vind je tussen 18 en 23 uur de foodtruck van de Vloeibar aan de Winterbar met heerlijke verse soep en een Winterse pastasalade.

LOCATIE / PARKEREN

  • Adres: de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee
  • Kom je met de fiets? Super! Er is een fietsenstalling aan de hoofdingang van de Hoge Rielen. Volg de pijlen!
  • Kom je met de wagen? Er zijn twee gratis parkings aan de hoofdingang. Deze kan je bereiken via de Molenstraat en de Kaliebaan. Volg de pijlen! Denk eraan: vertrek op tijd en houd er rekening mee dat je ongeveer een kwartier moet stappen van de parking tot aan de Winterbar.

GOED OM TE WETEN

  • Toiletten vind je aan onze Winterbar en aan de hoofdingang van de Hoge Rielen.
    Er is geen vestiaire aanwezig.
  • Let op: het is verboden te roken in de Hoge Rielen. Gelieve enkel te roken in de rookzone aan de Winterbar.
  • Honden zijn niet toegelaten op het domein.
Alle activiteiten