Nicholas – Echt

Deze informatie is niet meer actueel!
LAATSTE PLAATSEN! Nicholas Arnst is dag en nacht met goochelen bezig. Wat is zijn doel? Simpel! Mensen verbazen en verwonderen. Goochelen in het theater is spannend. Je weet nooit hoe mensen reageren op de act. Het is onmogelijk om omstandigheden te controleren. Door de vele close-upacts zullen veel trucs geprojecteerd worden op groot scherm. Zo kan iedereen de show met evenveel verbazing volgen!

Wanneer

  • vrijdag 23 feb 2018
    van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 19,00 (60+: 17 euro, -26: 15 euro, kansentarief UiTPAS: 4 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

theatergroep Hoogspanning

 

duur: 90 minuten zonder pauze

 

Wat is het doel van Nicholas? Simpel! Mensen verbazen, verwonderen en een reactie uitlokken. Goochelen live in het theater wordt zeer interessant. Een goocheltruc kan je nooit op je eentje doen, er is dynamiek nodig met het publiek … Je weet nooit hoe mensen gaan reageren op de act. Het is onmogelijk om omstandigheden te controleren, spannend!

Het televisiesprookje van Nicholas begon in ‘Belgium’s Got Talent’. Keer op keer verwonderde hij de jury en het publiek. Nadat hij een eigen programma kreeg op VTM trekt Nicholas nu op tournee, live op het podium, onder het oog van uzelf!

 

Door de vele close-upacts zal de theaterproductie “Echt” geprojecteerd worden op groot scherm. Zo kan iedereen de show met evenveel verbazing volgen!

 

website: www.nicholasarnst.be

 

Alle activiteiten