Theater Stap - De wereld

Deze informatie is niet meer actueel!
Een man staat op van een bank in een park en trekt eropuit. Het is het begin van een merkwaardige tocht, een reis op leven en dood, waarin bijzondere mensen samenkomen. Dit is een verhaal van ontmoetingen. Van mensen die al snel niet meer zonder elkaar kunnen. 'De wereld' is het vervolg van de felgesmaakte voorstelling 'De bank'. Paul Verrept schreef opnieuw een kleurrijke tekst waarmee Luc Nuyens en Frank Dierens aan de slag gingen met de Stapspelers.

Wanneer

  • vrijdag 20 apr 2018
    van 20.15 u tot 22.30 u

Prijs

€ 13,00 (60+: 11 euro, -26: 9 euro, kansentarief UiTPAS: 3 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

theatergroep Hoogspanning

 

DUUR: 1 x 75 minuten

 

Voor iedereen vanaf 8 jaar


Een man staat op van een bank in het park en trekt eropuit.
Het is het begin van een merkwaardige tocht, een reis op leven en dood, waarin bijzondere mensen samenkomen.
Er is de kleine man die bijna niemand opmerkt, de ober met excellente koffie, en er is het meisje Haja dat van ver komt.
Er is ook een zon waar iedereen naar komt kijken en er is een gebeurtenis die zo ongelooflijk is dat ze zelfs voor wie erbij was onwerkelijk lijkt.

In 2015 maakte Theater Stap De Bank. De Bank gaat over een gesloten man in een verstild leven die naar de wereld kijkt en ziet hoe alles leeft en voorbijgaat. De voorstelling werd geselecteerd voor Het Theaterfestival.

Paul Verrept schreef een vervolg op De Bank. In De Wereld is dezelfde man er nog, alsof er niets veranderd is. Tot hij beslist te vertrekken. Samen vormen De Bank en De Wereld een tweeluik over een moedige zoektocht naar geluk.

Opnieuw delen Luc Nuyens en Frank Dierens de scène met de Stapspelers. De Wereld is een verhaal van ontmoetingen, van mensen die al snel niet meer zonder elkaar kunnen.


Concept, regie en spel: Frank Dierens en Luc Nuyens
Spelers van Theater Stap: Guy Dirken, Jan Goris, Daan Hutten, Hazina Kenis, Luc Loots, Jelle Palmaerts, Leen Teunkens, Anke Verwaest, Gitte Wens
Livemuziek: Steven De bruyn en Tsubasa Hori
Scenografie en licht: Stef Stessel
Kostuums: Lieve Pynoo
Tekst: Paul Verrept


www.theaterstap.be

 

Als bijlage: interview met Jelle Palmaerts en Jan Goris, oftewel Jasper Vloemans en Spijker uit ‘Tytgat Chocolat’.

 

Theater Stap in Tytgat Chocolat

 

 

Alle activiteiten