Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners

Deze informatie is niet meer actueel!
Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow 'Burn-out voor Beginners' van Arnout Van den Bossche.

Wanneer

  • donderdag 16 nov 2017
    van 20.15 u tot 22.30 u

Prijs

€ 15,00 (kansentarief UiTPAS: 3 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Beerse Vol Leven

 

 

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

 

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

 

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

 

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

 

Het belang van Burn-out comedy

 

Voor Arnout comedian werd, heeft hij meer dan tien jaar als ingenieur gewerkt voor verschillende bedrijven. Daar heeft hij gezien hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek kunnen maken. In 2009 won Arnout Humo's Comedy Cup en daarna was hij jarenlang fulltime op tour met zijn zaalshow "De Relatiefluisteraar". Het succes van deze voorstelling leidde ertoe dat Arnout zelf een inzinking nabij was. Meer info hierover en over zijn nieuwe voorstelling die daaruit voortvloeide, vind je hier.

 

 Sinds november 2016 trekt Arnout opnieuw door de Benelux met zijn kersverse zaalshow “Burn-out voor Beginners”. Een brandend actueel thema dat hij op een persoonlijke en subtiele manier aanpakt. Heel wat shows waren razendsnel uitverkocht.

 

Arnout: "Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het vol te houden. En het werkt, want na mijn try-out optredens komen mensen mij bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met hun dagelijkse ellende op het werk."

 

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met interactieve en herkenbare observatiehumor waaraan je samen met je vrienden en collega’s nog vaak zal terugdenken.

 

Persquotes:

“Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.”

De Standaard (***)

 

“Ik bied een lichtvoetig alternatief voor de psychologen, apps en websites. Want met ernst alleen geraken we er niet.”

De Tijd

“Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.”

Het Nieuwsblad (***)

 

“Met zijn nieuwe voorstelling Burn-out voor beginners raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste.”

Focus Knack

 

“Ik wil weer speelsheid aanreiken.”

Kanaal Z, in Z-Expert

 

Credits:

Tekst en spel: Arnout Van den Bossche
Fotograaf: Filip Naudts
Creatieve input: Christophe Vandecaveye, Dimitri Desmyter, Toon Pauwels, Joost Van Hyfte en vele anderen.

Website: http://www.arnoutvandenbossche.be

 

Arnout Van den Bossche over zwartwerk en burn-out:

 

Arnout Van den Bossche over de ‘ideale klant’:

Arnout Van den Bossche over burn-out bij de overheid:

 

Alle activiteiten