Pascale Naessens: Gezonde voeding - terug naar natuurlijke voeding

Deze informatie is niet meer actueel!
Pascale Naessens schetst de hedendaagse problematiek met voeding en plaatst die in een ruimere context.

Wanneer

  • donderdag 7 sep 2017
    van 20.00 u

Prijs

€ 7,50 (1,5 euro met UiTpas kansentarief)

Waar

Info

In samenwerking met:

Bibliotheek Beerse & Werkgroep Duurzaam Werken

 

duur: 1 x 60 minuten

 

Hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten?

Wat eten we nu?

Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten.
Om gezond te eten, moeten we teruggrijpen naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten aanpassen. Hoe je dat doet, en welke gevolgen dat heeft voor ons lichaam, legt zij uit in deze lezing.

 

Pascale Naessens is één van de Vlaamse boegbeelden van de pure en gezonde voeding.

In 2010 kwam haar eerste kookboek uit: Mijn Pure Keuken, volop genieten en toch slank. Er volgde later nog een tweede boek. Later kwamen nog Puur genieten 1 en 2 en Puur eten.

In het najaar van 2011 presenteerde ze een kookprogramma op Vitaya. Sinds januari 2011 komt ze tijdens het Radio 2-programma Avondpost met een "recept van de dag" op maandag, woensdag en vrijdag.

De kernzaak van Naessens is Kernzaak is: Eet natuurlijke voeding; levende voeding, voortgebracht door de natuur. met als belangrijkste regel: Meng geen koolhydraten met eiwitten.

 

Meer informatie vind je op http://www.purepascale.com.

 

 

Alle activiteiten