Oldtimer evenement "Classic Spirits", derde editie voor auto's en moto's

Deze informatie is niet meer actueel!
Voor de derde keer gaan we Beerse omtoveren in een Classics village!! Synchroonschaatsteam Team Ice Spirit organiseert ook in 2017 een oldtimer evenement voor auto's EN moto's (Nieuw dit jaar!) ouder dan 25 jaar met prachtige rondrit en een gratis meeting ganse dag. Voorheen was dit onder de naam “Olympia Classic“ maar gezien we een nieuw Synchroonschaatsteam zijn opgericht onder de naam...

Wanneer

  • zondag 10 sep 2017
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Rondrit Classic Spirit - 12,00 euro, Rondrit Minerva TT - 8,00 euro, Meeting - 0,00 euro)

Waar

naam
Kerkplein
adres
Kerkplein 1
2340 Beerse

Contact

Telefoon
0472858729

Info

Voor de derde keer gaan we Beerse omtoveren in een Classics village!!
Synchroonschaatsteam Team Ice Spirit organiseert ook in 2017 een oldtimer evenement voor auto's EN moto's (Nieuw dit jaar!) ouder dan 25 jaar met prachtige rondrit en een gratis meeting ganse dag.
Voorheen was dit onder de naam “Olympia Classic“ maar gezien we een nieuw Synchroonschaatsteam zijn opgericht onder de naam Team Ice Spirit, verandert ook de naam naar “CLASSIC SPIRITS”, dit jaar dus editie "2017".

ZONDAG 10 SEPTEMBER - MARKT BEERSE
GRATIS MEETING 9u-18u:

Start meeting om 9u en vrije toegang tot 18u. Toegang gratis, ook voor passanten en bezoekers.
Prijsuitreiking onder deelnemers meeting voor oudste, speciaalste en allround beste auto/moto om 17u in cafetaria, gekozen door onze jongste aanwezige schaatsers.
Warme en koude snacks en dranken ganse dag verkrijgbaar aan democratische prijzen. Springkasteel voor de kleinsten op het terrein en speeltuigen aan afgesloten terrein (school De Singel) naast cafetaria.

RONDRIT:
Toeristische rondrit bolleke pijlke in de Antwerpse Kempen met leuke prijsvraag en speciale stop onderweg, mooie zichten en leuke stops mogelijk.
Start en aankomst op Markt/Kerkplein Beerse. Rondrit is betalend per auto + alle inzittenden aan 12 euro voorinschrijving en 15 euro ter plekke de dag zelf (let op: aantal is beperkt!).
Bij inschrijving voor rondrit krijgt u per inschrijving een gedetailleerd roadbook, goodiebag, exclusieve rallyeplaat en consumptiebon.
Voor iedere deelnemer aan rondrit is er tevens gratis koffie en gebak 's morgens. Prijsvraag rondrit uitreiking omstreeks 17u30 in cafetaria.

Wij hopen op een grote opkomst zodat onze schaatsers (vanaf 6 jaar) ook volgend seizoen aan buitenlandse wedstrijden kunnen deelnemen en hun uitrusting behouden aan de laagst mogelijke kost ... Onze jonge schaatsers zullen jullie allemaal van harte verwelkomen!

Inschrijven rondrit op voorhand via mailtje naar contactadres met vermelding naam, woonplaats, auto en type, bouwjaar en nummerplaat. U krijgt dan alle gegevens voor inschrijving.
Ingeschreven deelnemers te bekijken op onze website vanaf eind juli. Inschrijving is pas definitief na betaling en vermelding op website.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Team Ice Spirit

Downloads