Inschrijfmomenten tablet- en computerlessen digidak Beerse

Deze informatie is niet meer actueel!
Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij ze per cursus niet meer dan vijf cursisten ontvangen. Heb je nog nooit met een computer of tablet gewerkt en wil je het toch graag leren? Wil je meer weten over internet, Facebook, Cloud, fotobewerking, werken met smartphone of IPhone? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende cursussen die doo...

Wanneer

  • zaterdag 16 dec 2017
    van 00.00 u tot 12.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Digidak Boudewijnstraat Beerse
adres
Boudewijnstraat 18
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 71 11 03
website
http://www.digidak.be

Info

Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij ze per cursus niet meer dan vijf cursisten ontvangen. Heb je nog nooit met een computer of tablet gewerkt en wil je het toch graag leren? Wil je meer weten over internet, Facebook, Cloud, fotobewerking, werken met smartphone of IPhone? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende cursussen die door digidak in Rijkevorsel worden georganiseerd.

De meeste van onze initiaties bestaan uit 3 lessen van telkens 3 uurtjes. De lessen zijn gratis. Je betaalt bij de inschrijving een waarborg van 5 € die je terugkrijgt als je de lessen gevolgd hebt. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan tijdens de inschrijfmomenten of na de inschrijfmomenten tijdens de vrije inloop op de locatie waar de initiatie doorgaat, zolang er vrije plaatsen zijn.

Een overzicht van de locaties, vrije inloop en onze cursussen: vindt je op www.digidak.be
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Digidak
tel.
014 71 11 10
website
e-mail