Gezondheidswandeling Beerse

Deze informatie is niet meer actueel!
Bewegen is belangrijk, dat weet iedereen. Als je dagelijks minstens een half uur matig intensief beweegt, heeft dit een positief effect op je gezondheid. Wandelen is eenvoudig, niet duur en voor alle leeftijden. Inschrijven vooraf hoeft niet. Sluit gewoon bij de groep aan. De deelname is gratis. Je kunt gezellig in groep wandelen en je hebt weinig kans op blessures. Ook het weer is mind...

Wanneer

  • van maandag 5 feb 2018 tot maandag 30 apr 2018
    maandag
    van 19u. tot 20u.
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cafe Centrum
adres
Kerkplein 1
2340 Beerse

Contact

Telefoon
0479711537 - Willy Nuyens

Info

Bewegen is belangrijk, dat weet iedereen. Als je dagelijks minstens een half uur matig intensief beweegt, heeft dit een positief effect op je gezondheid. Wandelen is eenvoudig, niet duur en voor alle leeftijden. Inschrijven vooraf hoeft niet. Sluit gewoon bij de groep aan. De deelname is gratis.

Je kunt gezellig in groep wandelen en je hebt weinig kans op blessures. Ook het weer is minder belangrijk dan bij andere activiteiten. Wandelen is dan ook de perfecte activiteit voor je twee kwartier beweegplezier. Daarom biedt CM-Fit regelmatig gratis gezondheidswandelingen aan in verschillende gemeenten. Minstens éénmaal per week een wandeling van 60 minuten, toegankelijk voor mensen met een rolstoel of kinderwagen. Iedereen kan dus meedoen! En ook de hond is welkom. Regelmatige deelnemers belonen we met een veiligheidsgadget.
Alle activiteiten