Geef darmkanker geen kans

Deze informatie is niet meer actueel!
Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de WHO de 'ideale ziekte' om vroegtijd op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing meer dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp. De mythes en misverstanden over bv. het d...

Wanneer

  • donderdag 26 apr 2018
    van 00.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 6,00 (OKRA leden - 4,00 euro)

Waar

naam
Parochiezaal Vlimmeren
adres
Hoogstraat
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 40 33 51
e-mail
kempen@okra.be

Info

Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de WHO de 'ideale ziekte' om vroegtijd op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing meer dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp. De mythes en misverstanden over bv. het darmonderzoek zijn nog wijd verspreid.
Dr. Colemont is een veel gevraagd spreker in binnen-en buitenland en strijd samen met de vzw Stop Darmkanker al jaren tegen deze sluipmoordenaar. 'Als je de vijand niet kent kan je nooit de oorlog winnen, daarom zijn informatie en voorlichting zo belangrijk'.
Een boeiende uiteenzetting in mensentaal, met een lach en een traan, die slechts één doel voor ogen heeft: minder leed door darmkanker, méér gezonde levensjaren!
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Okra - trefpunt 55+ Kempen