Syntherklaas STIJN en zijn vader Jaak (2,5+ jaar)

Deze informatie is niet meer actueel!
Ook Sinterklaas is elk jaar jarig. En dat vieren we maar al te graag. Daarom vroegen we STIJN en zijn synthesizer en zijn vader Jaak om mee liedjes te komen zingen. Stijn kan je kennen van radiohits als G.Daddy en Wiezeddegij. In ‘Syntherklaas’ zingt jong en oud de Sinterklaasklassiekers op een eenvoudige maar eigenzinnige wijze. Haal uw beste tabberd uit de kast, schuif aan en zing mee.

Wanneer

  • woensdag 5 dec 2018
    van 14.00 u

Prijs

€ 12,00 (prijs: basis: 12 euro / abo basis: 10 euro / 60+: 12 euro / abo 60+: 10 euro / 26-: 8 euro / abo 26-: 6 euro / kansentarief UiTPAS: 2,4 euro)

Waar

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

 

ACTIE: WIN een gezinsticket (maximum 5 tickets)

VRAAG: Hoe oud wordt Jezus dit jaar op 25 december?
Stuur het juiste antwoord naar vaart@beerse.be en houd je mailbox goed in de gaten.


Zijn trouwe concertbezoekers weten al langer dat STIJN niet enkel staat voor radiohits als G.Daddy, Wiezeddegij of Password. Neen, deze spring-in-‘t-veld heeft meer in z’n mars. STIJN is één van die artiesten die nooit genoeg heeft gehad aan één project en met elke volgende stap opnieuw weet te verrassen.

STIJN bracht al verschillende albums voor volwassenen op de markt, maar ook voor de kleintjes
is hij niet aan zijn proefstuk toe, denk maar aan zijn verschillende passages bij de liveshows van Kapitein Winokio en Radio Oorwoud.
Toch is Syntherklaas een bijzonder project. Tijdens deze familieshow staat STIJN namelijk op het podium samen met zijn vader Jaak. Jaak was jarenlang muziekleraar en ook thuis werd er volop gemusiceerd.


Vader en zoon besloten de handen in elkaar te slaan na de vertering van een zoveelste
Sinterklaasintocht met overgeproduceerde en haast onherkenbare Sinterklaasliedjes. Het resultaat is een authentieke familieshow waarin zowat alle Sinterklaasklassiekers op een eenvoudige maar eigenzinnige wijze aan bod komen. De twee muzikanten doen dat met instrumenten (vandaar de ‘y’ en ‘th’ in Syntherklaas ), humor en hun eigen fantasie. Hun interpretatie is soms nauw aansluitend bij de versies die we kennen van vroeger, dan weer bijzonder fris, origineel en speels, zoals we dat al langer gewend zijn van STIJN.


Hij komt, hij komt, dus zorg dat je erbij bent! Deze hartverwarmende show is bewust gemaakt
voor groot en klein. Haal uw beste tabberd uit de kast en schuif aan, om samen te zingen en te
genieten van de synth!

 

Alle activiteiten