Startschot - Kugoni Trio / Piet Goddaer / Paul Govaerts (ACTIE)

Deze informatie is niet meer actueel!
1914. Op de vooravond van de aanslag op aartshertog Frans Ferdinand ontmoet Gavrilo Princip (Vincent Van Sande) een meisje. Sophia Goldman (Taeke Nicolaï ) is nieuwsgierig naar Princips verhaal. Resultaat is een radicale liefde aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. Piet Goddaer, alias Ozark Henry, schreef muziek voor het Kugoni Trio (viool, piano, saxofoon). Paul Govaerts heeft Turnhoutse roots en bedacht het concept en schreef de tekst.

Wanneer

  • woensdag 19 dec 2018
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (basis: 15 euro / abo basis: 13 euro / 60+: 13 euro / abo 60+: 12 euro / 26-: 10 euro / abo 26-: 8 euro / kansentarief UiTPAS: 3 euro)

Waar

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

 

ACTIE: Het tweede ticket voor Startschot is 100% gratis. Reserveer de tickets via dit formulier en vermeld WOI100 bij de opmerkingen. Je krijgt dan twee tickets voor de prijs van één!

 

Gavrilo Princip ontmoet op de vooravond van de aanslag op aartshertog Frans Ferdinand Sophia Goldman, een meisje aan wie hij vraagt om de liefde te bedrijven. Wat volgt, is een stormachtige ontmoeting tussen twee verloren zielen die elk op hun manier naar een betere wereld streven. ‘STARTSCHOT’ vertelt een liefdesverhaal van geradicaliseerde jongeren meer dan honderd jaar geleden en trekt lijnen naar verzet en radicaliteit vandaag. Wat zich in een schijnbaar lang vervlogen tijd afspeelde, heeft griezelig veel overeenkomsten met nu. 
 

Piet Goddaer, alias Ozark Henry, schrijft speciaal voor deze voorstelling muziek voor het Kugoni Trio. Door een unieke bezetting en energieke uitvoeringen is dit trio een graag geziene gast op nationale en internationale podia. Jonge acteertalenten Vincent Van Sande en Taeke Nicolaï brengen de bruisende energie van Gavrilo en Sophia met een tekst van Paul Govaerts. Ignace Cornelissen, voormalig artistiek leider van HETGEVOLG, coacht deze groep jong talent.

 

 

 

Alle activiteiten