Ladies of the fifties

Deze informatie is niet meer actueel!
The golden fifties waren fascinerend: de coca colacultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op en de eerste vrouwen met suikerspinkapsels braken wereldwijd door. Maria, Elke, Annique en Tine zijn de ‘Ladies of the fifties’. Samen met hun swingende band brengen deze dames hits van de bekendste fiftieszangeressen zoals Doris Day, Marilyn Monroe, Judy Garland en Peggy Lee. ‘Ladies of the Fifties’ zorgt voor een heerlijke nostalgische namiddag met liedjes als ‘Lollipop’, ‘Blue Moon’ en ‘Fever’. Wij zorgen voor een dansvloer, jij voor de herinneringen.

Wanneer

  • donderdag 21 feb 2019
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 15,00 (basis: 15 euro / abo basis: 13 euro / 60+: 13 euro / abo 60+: 12 euro / 26-: 10 euro / abo 26-: 8 euro / kansentarief UiTPAS: 3 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

In samenwerking met:

FC Noordpool

 

vrije zit tafels en stoelen - zaaldeur open vanaf 13.30 uur 

duur: 130 minuten

deel 1: 60 minuten
pauze: 20 minuten
deel 2: 50 minuten


LADIES OF THE FIFTIES
Met Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant


Vandaag de dag zijn de jaren '50 weer ontzettend alomtegenwoordig. De retro stijl maakt terug zijn opwachting in film, muziek en mode. Het was dan ook een fascinerende tijd : de coca cola cultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op en de mondiale doorbraak van de eerste vrouwelijke wereldsterren in sexy jurkjes en suikerspinkapsels was een feit.


Samen met hun swingende band, bestaande uit 6 uitstekende muzikanten, brengen Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant alle grootste hits van de bekendste fiftieszangeressen zoals Connie Francis, Doris Day, Marilyn Monroe, Judy Garland en Peggy Lee.


Ladies of the Fifties zorgt sinds 2012, overal waar ze geprogrammeerd stonden met deze heerlijke nostalgische liveshow, voor volle zalen en een ongekend succes. Swingende tempo’s, aanstekelijke melodieën en een programma vol 'Lollipop', 'Blue Moon' en 'Fever' gezongen door vier prachtige stemmen, kortom een show om niet te missen !

Meer foto's en video's vind je op www.musiclandproductions.com/ladiesofthefifties.html

 

 

Alle activiteiten