Kapitein Winokio De Winter van Kapitein Winokio (3+jaar)

Deze informatie is niet meer actueel!
UITVERKOCHT Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Ze ontmoeten Felix de ijsbeer, zingen over dwarrelende sneeuwvlokjes en dansen samen met de Kampioenen in de zaal als pinguïns! Heerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de Kapitein… en dat in een prachtig winterdecor! Haal de slee uit de kelder, laat het rendier in je los en kom lekker meedoen.

Wanneer

  • zondag 24 feb 2019
    van 14.00 u tot 15.15 u

Prijs

€ 18,00 (basis: 18 euro / abo basis: 16 euro / 60+: 18 euro / abo 60+: 16 euro / 26-: 15 euro / abo 26-: 12 euro / kansentarief UiTPAS: 3,6 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

 

duur: 1 x 75 minuten (geen pauze)

 

Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Ze ontmoeten Felix de ijsbeer, zingen over dwarrelende sneeuwvlokjes en dansen samen met jouw Kampioenen als pingui¨ns! Dimitri Leue sprenkelt als regisseur een extra warme wintergloed over de show.

 

H-eerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de Kapitein...en dat in een prachtig winterdecor!

 

Haal de slee uit de kelder, laat het rendier in je los en kom lekker meedoen! In de verte kan je de belletjes al horen rinkelen...

 

Regie: Dimitri Leue
Zittend concert
Familievoorstelling, 3+
Duur: 60 minuten

 

Alle activiteiten