Lieven Scheire - Live in Nerdland: DNA

Deze informatie is niet meer actueel!
UITVERKOCHT Welke technologische ontwikkelingen staan er te trappelen om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor jou uit. Een theaterlezing van Lieven Scheire -half wetenschapper, half mens- is een belevenis. Met zijn enthousiasme voert hij je door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde, verbaast je met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen (hij heeft die trouwens zelf ook niet).

Wanneer

  • vrijdag 8 mrt 2019
    van 20.15 u

Prijs

€ 17,00 (basis: 17 euro / abo basis: 15 euro / 60+: 16 euro / abo 60+: 14 euro / 26-: 10 euro / abo 26-: 8 euro / kansentarief UiTPAS: 3,2 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

 

duur: 120 minuten zonder pauze

 

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.        

Op deze avond heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als
stand-upcomedian zal zelfs een leek natuurkunde zonder meer interessant gaan vinden.

 

PODCAST NERDLAND

Overzicht van het belangrijkste wetenschapsnieuws van de voorbije maand door een ongeregelde bende science freaks. Geen objectieve oplijsting van de feiten, maar een geanimeerde en vaak gepassioneerde babbel waarin naar hartelust wordt vertakt naar beschouwing, opinie, wilde speculatie en sporadische onnozeliteiten.

https://soundcloud.com/lieven-scheire

 

MOULES DE GEEK

 

Podcast door Lieven Scheire en wisselende co-presentatoren, met elke aflevering een ander wetenschappelijk of technologisch onderwerp. Alle ruimte voor inhoud en uitdieping, met een neus voor de wow- en de aha-erlebnis.

https://itunes.apple.com/be/podcast/moules-de-geek/id879825432?l=nl&mt=2

 

Alle activiteiten