Kamal Kharmach - De schaamte voorbij

Deze informatie is niet meer actueel!
De jonge comedian Kamal Kharmach is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje (hij was ooit 120 kilo zwaarder). Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. ‘De schaamte voorbij’ is Kamals debuut. In zijn eerste volledige show probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen.

Wanneer

  • vrijdag 22 mrt 2019
    van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 15,00 (basis: 15 euro / abo basis: 13 euro / 60+: 13 euro / abo 60+: 12 euro / 26-: 10 euro / abo 26-: 8 euro / kansentarief UiTPAS: 3 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

 

duur:

Voorprogramma door Stijn Verdegem: ±25 min.
Voorstelling: ±60 min

 

Kamal Kharmach charmeerde tijdens Humo’s Comedy Cup 2014 jury en publiek tot in de finale, met amper één jaar ervaring als stand-upper. Nu staat hij in zijn eerste volavondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien.

Nog steeds even charmant? Misschien. Actueel, slim en scherpzinnig? Zonder twijfel!

 

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen.

 

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

 

Over Kamal Kharmach:

Sinds Kamals deelname aan Humo’s Comedy Cup gaat het snel voor deze immer sympathieke en energetische comedian. Naast tv-werk voor en achter de schermen en het uit de grond stampen van de Antwerpse comedyclub Lebowski’s, heb je hem zeker zien passeren in één van de volgende formats:  De Slimste Mens, Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten,  De Allesweter, Everbody Happy, De Drie Wijzen, … Daarnaast presenteert Kamal nu zelfs zijn eigen tv-programma “Het Collectief Geheugen”.

 

Regie: Peter Schoenaerts

 

 

Alle activiteiten