Frank Vander Linden solo

Deze informatie is niet meer actueel!
Een liefdesbreuk resulteerde in een soloplaat. Dat Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, dat kon wisten we al. ‘Nachtwerk’ is een poëtische parel die beklijft.

Wanneer

  • donderdag 25 okt 2018
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 19,00 (kansentarief UiTPAS: 3,8 euro)

Waar

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
https://heilaar.recreatex.be/Tickets/Overview

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Beerse Vol Leven

 

FOUTE DATUM IN BROCHURE. NIET OP 4 APRIL. WEL OP 25 OKTOBER.

 

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee.

Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk  springt naar voren.

De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens wordt het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.

Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Het nieuwe, voldragen solo-album “Nachtwerk”, en talrijke optredens, waarvoor Frank weer helemaal alleen de baan opgaat, met nieuwe nummers, oudere nummers, verrassende covers en bitterzoete levensverhalen. Een nieuwe manier, kortom, om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

 

Alle activiteiten