gratis openluchtcinema: Au Revoir Là-Haut

Deze informatie is niet meer actueel!
November 1918. Een paar dagen voor de wapenstilstand redt Edward zijn medesoldaat Albert van een gewisse dood. De twee mannen hebben niets met elkaar gemeen - de ene is een briljant tekenaar, de andere een bescheiden boekhouder - tot luitenant Pradelle door zijn bevel tot een zinloze aanval het lot van de twee verbindt. Op de ruïnes van WOI trachten ze samen hun leven weer op te pakken. ...

Wanneer

  • woensdag 22 aug 2018
    van 20.30 u tot 23.15 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Park Singel - Kerk Beerse Centrum
adres
2340 Beerse

Contact

e-mail
info@mooov.be
website
https://www.mooov.be/

Info

Bekijk de trailer

Breng een comfortabel stoeltje en/of dekentje mee.

Bar om 20.30 uur - start film om 21.15 uur (117 min.)

-

November 1918. Een paar dagen voor de wapenstilstand redt Edward zijn medesoldaat Albert van een gewisse dood. De twee mannen hebben niets met elkaar gemeen - de ene is een briljant tekenaar, de andere een bescheiden boekhouder - tot luitenant Pradelle door zijn bevel tot een zinloze aanval het lot van de twee verbindt. Op de ruïnes van WOI trachten ze samen hun leven weer op te pakken. Terwijl Pradelle fortuin maakt op de rug van de doden, zetten Edward en Albert een zwendel rond oorlogsmonumenten op poten: een spectaculaire en gevaarlijke onderneming in de roerige jaren ’20.

Deze dramatische komedie van Albert Dupontel is gebaseerd op de oorlogsroman 'Tot Ziens Daarboven' van Pierre Lemaître die in 2013 de absolute publieksfavoriet was.

 

 

Alle activiteiten