Scala - Meisjesnamen (try-out)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vaart is geboren en de bib en het GC zijn jarig. En dat vieren we met Taart voor Vaart op 7, 8 en 9 september op het kerkplein. Maar we trappen het feest af met een exclusieve try-out van het bekendste Vlaamse meisjeskoor van de Wereld: Scala. En ze zingen voor de eerste keer in het Vlaams.

Wanneer

  • donderdag 6 sep 2018
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 16,00

Waar

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be

Info

 

  

Je kent ze ongetwijfeld, de dames van Scala met hun engelachtige stemmen. 

Ze wijken af van het traditionele parcours en banen zich al jarenlang een weg doorheen het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. 


Anne. Irene. Annelies. Marijke, …

Zijn dit namen van Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Danielle, Rosa, Marjolijn en vele anderen in Scala’s nieuwe theatertournee?

Dat Scala kan en zal verbazen, moeten we jou dus niet vertellen. Dat ook deze voorstelling zal staan als een huis, daar mag je op rekenen.

Scala. Geliefd van in Duitsland tot in China. Maar nu, met 'Meisjesnamen' terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

 

Deze voorstelling is een try-out. De dames en heren van Scala repeteren een paar dagen in Beerse. Op donderdag tonen ze voor de eerste maal de show 'Meisjesnamen' aan de wereld.

SLECHTS 200 PLAATSEN - MIS DIT NIET!

 

 

 

 

Meer informatie lees je op www.scalachoir.com

 

Alle activiteiten