Fotozoektocht WOI in Beerse en Vlimmeren

Deze informatie is niet meer actueel!
Probeer tijdens je fietstocht langs o.a. de bunkerlinie de volgorde van de opgegeven foto's te achterhalen en leer ondertussen iets bij over WOI in Beerse en Vlimmeren. Beantwoord je bovendien de schiftingsvraag correct, dan maak je kans op een van onze mooie prijzen! Voor speurneuzen jonger dan 12 jaar liggen er op de route nog enkele opdrachten verstopt. Zo is de activiteit geschikt v...

Wanneer

  • zondag 9 sep 2018
    van 00.00 u tot 18.00 u

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770

Info

Probeer tijdens je fietstocht langs o.a. de bunkerlinie de volgorde van de opgegeven foto's te achterhalen en leer ondertussen iets bij over WOI in Beerse en Vlimmeren.
Beantwoord je bovendien de schiftingsvraag correct, dan maak je kans op een van onze mooie prijzen!

Voor speurneuzen jonger dan 12 jaar liggen er op de route nog enkele opdrachten verstopt. Zo is de activiteit geschikt voor het hele gezin.

PRAKTISCH
va, 1 juni tot en met 30 september | afstand: ca. 25 km | prijs: 5 euro (basis), 3 euro (-12 jaar) of 1 euro (kansentarief UiT-pas)

Koop je deelnameformulier in het toeristisch infokantoor in GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse of - tijdens Open Monumentendag op 9 september - aan de Vaart-infostand op het Kerkplein in Beerse (tijdens het evenement Taart voor Vaart).

Meer info vind je hier: http://www.uitinbeerse.be/activiteitendetail/2687/fotozoektocht-woi-in-beerse-en-vlimmeren

Tip! Breng tijdens Open Monumentendag ook een bezoek aan de openluchttentoonstelling Post van het Front in 1914-1918. Kijk hier voor meer informatie: http://www.uitinbeerse.be/activiteitendetail/2794/openluchttentoonstelling-post-van-het-front
Alle activiteiten