Toen mijn vader een struik werd (film 8+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Toda helpt papa in de bakkerij, hij is de beste banketbakker van de stad. Tot haar leven grondig verandert: papa vertrekt naar het front om het land te verdedigen. De oorlog is uitgebroken en de stad is niet langer veilig. Toda moet op reis, een lange en moeizame tocht naar het verre land waar haar moeder woont. Onderweg ontmoet ze een heleboel rare mensen en ook een bijzondere nieuwe vriend. Maar zal ze ook haar moeder kunnen vinden?

Wanneer

  • woensdag 31 okt 2018
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 2,00 (2 euro inkom, je krijgt iets lekkers mee naar huis)

Waar

naam
Achter de kerk in Vlimmeren
adres
Kerkstraat X
2340 Vlimmeren

Contact

Telefoon
014 600 776
e-mail
lotte.peeraer@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Solidariteitsraad Beerse, Jeugdraad Beerse

Toen mijn vader een struik werd (8+ jaar) (inzet: jeugdweek-activiteit!)
woensdag 31 oktober – van 14 tot 16.30 uur

Toda helpt papa in de bakkerij, hij is de beste banketbakker van de stad. Tot haar leven grondig verandert: papa vertrekt naar het front om het land te verdedigen. De oorlog is uitgebroken en de stad is niet langer veilig. Toda moet op reis, een lange en moeizame tocht naar het verre land waar haar moeder woont. Onderweg ontmoet ze een heleboel rare mensen en ook een bijzondere nieuwe vriend. Maar zal ze ook haar moeder kunnen vinden?

Praktisch: 2 euro inkom | 90 min. (+ 30 min. pauze) | locatie: Jeugdlokalen Vlimmeren – Kerkhofstraat Vlimmeren | organisatie Solidariteitsraad Beerse i.s.m. Vaart en Jeugdraad Beerse | meer info: Vaart – Lotte Peeraer – tel. 014 600 776 – lotte.peeraer@beerse.be

Alle activiteiten