Film: "Lady Bird"

Deze informatie is niet meer actueel!
Uit het leven gegrepen psychologische film over een opstandige puberdochter die continu botst met haar goedmenende, maar stugge moeder die zelf geen gemakkelijke jeugd gehad heeft en nu met moeite de eindjes aan mekaar kan knopen. Gelijke, sterke karakters komen mekaar vaak tegen en de zachtere vader probeert telkens te bemiddelen. Hele, mooie vertolkingen en met een realistische einde en ...

Wanneer

  • donderdag 21 mrt 2019
    van 19.00 u tot 23.00 u

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
0474 25 81 07

Info

Uit het leven gegrepen psychologische film over een opstandige puberdochter die continu botst met haar goedmenende, maar stugge moeder die zelf geen gemakkelijke jeugd gehad heeft en nu met moeite de eindjes aan mekaar kan knopen.
Gelijke, sterke karakters komen mekaar vaak tegen en de zachtere vader probeert telkens te bemiddelen.
Hele, mooie vertolkingen en met een realistische einde en zonder melodrama.
Lady Bird is weinig en veel tegelijk. De film werkt niet de hele tijd toe naar een hoogtepunt in het plot, maar de scènes zijn zo zorgvuldig gekozen dat het tempo hoog blijft. Er komen zo veel thema's aan bod dat elke kijker, zowel jong, oud, m/v/x en iedereen daar tussenin, met deze film zal kunnen meeleven. Vriendschap en de juiste vrienden, liefde en de juiste geliefden, geloven in je eigen kunnen, vergeving, het besef dat je ouders ook maar mensen zijn, buiten je veilige bubbel treden en de angst die daarmee gepaard gaat… Het gevoel dat je meer bent en wil zijn dan je kleine thuishaven is iets waar velen onder ons waarschijnlijk mee worstelen. Als je omgeven bent door mensen die op een bepaalde manier denken en jij je anders voelt, kan die omgeving snel verstikkend aanvoelen. Om daarvan los te breken maak je niet altijd de juiste keuzes. Relaties tussen moeders en dochters in het bijzonder zijn hier heel herkenbaar.
Deze film wordt u gratis aangeboden door ACV Beerse - Vosselaar.
Deuren 19:00 uur, film 19:30 uur.
Gratis inkom.
Iedereen welkom.

"Bewogen Beelden - ACV Synema - "

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten