BIERAVOND Vlimmeren Kermis

Deze informatie is niet meer actueel!
Zin in een gezellige avond met gratis inkom? Dan ben je op vrijdag 3 mei van harte welkom op onze jaarlijkse bieravond. Ook dit jaar schenken en tappen wij opnieuw een 100-tal verschillende bieren. Door het ruime en gevarieerde aanbod zal iedereen die avond wel iets naar zijn zin vinden. Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan onze plaatselijke brouwers. Zo kan er onder meer g...

Wanneer

  • vrijdag 3 mei 2019
    van 20.00 u

Waar

naam
KLJ Vlimmeren
adres
Kerkhofstraat 2
2340 Vlimmeren (Beerse)

Info

Zin in een gezellige avond met gratis inkom?

Dan ben je op vrijdag 3 mei van harte welkom op onze jaarlijkse bieravond. Ook dit jaar schenken en tappen wij opnieuw een 100-tal verschillende bieren. Door het ruime en gevarieerde aanbod zal iedereen die avond wel iets naar zijn zin vinden.

Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan onze plaatselijke brouwers. Zo kan er onder meer geproefd worden van de Quirinus Blond en Bruin van brouwerij 'De Boerentang' en van de Hopbizon (Stijn Van Hoeck).

Je bent geen bierliefhebber? Geen probleem! Wij voorzien de nodige alternatieven zoals wijn, frisdrank en koffie. Ook aan de honger wordt gedacht; porties kaas en salami blijven verkrijgbaar. Ook dit jaar zijn er weer warme porties gemengd. Borrelnootjes bij de drank zijn gratis.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
KLJ Vlimmeren