VR-IN-A-BOX: samen een nieuw museum bouwen

Deze informatie is niet meer actueel!
Drie musea uit de Noorderkempen werken aan een nieuwe vaste tentoonstelling en jij kan ze daarbij helpen! Niet door met vitrinekastjes en collectiestukken te sleuren, maar wel door een VR-bril op te zetten. Je volgt een interactief parcours doorheen het toekomstige museum en weet ons na afloop te vertellen hoe het beter kan. Jong of oud, mobiel of minder mobiel, iedereen is van harte welkom! ...

Wanneer

  • zondag 28 apr 2019
    van 11.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Jan Vaertenacademie
adres
Boudewijnstraat 18
2340 Beerse

Info

Drie musea uit de Noorderkempen werken aan een nieuwe vaste tentoonstelling en jij kan ze daarbij helpen! Niet door met vitrinekastjes en collectiestukken te sleuren, maar wel door een VR-bril op te zetten. Je volgt een interactief parcours doorheen het toekomstige museum en weet ons na afloop te vertellen hoe het beter kan. Jong of oud, mobiel of minder mobiel, iedereen is van harte welkom!
Organisatie: Erfgoed Noorderkempen. In samenwerking met: Begijnhofmuseum Turnhout, Gevangenismuseum Merksplas, Heemkundig Museum Tempelhof Beerse, VRT Sandbox, Haystack International, ODISEE hogeschool, Smurfit Kappa. Deze activiteit loopt tot: [volgt].

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Erfgoeddag