My future in printing

Deze informatie is niet meer actueel!
Tentoonstelling in samenwerking met Talentenschool Turnhout

Wanneer

  • van maandag 3 jun 2019 tot zondag 30 jun 2019

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Vaart
adres
Heilaarstraat 6
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
bibliotheek@beerse.be
website
http://beerse.bibliotheek.be/

Info

Te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Stel je een witte wereld voor: een wereld zonder kleur. Alles zou hetzelfde zijn, saai, eentonig. De pagina's van je boek zouden leeg zijn. Maar doe er hier en daar wat kleur bij: je ziet het verschil. De wereld begint te leven en spreekt aan.

En drukwerk is daar belangrijk in. Het is overal: in de print van je t-shirt, in je bibliotheekboek, in de elektronicalabels van je smartphone, in je krant, in je brievenbus, tot op de kartonnen doos van je internetbestelling. Kleur werkt!

‘My future in printing’ wil je tonen dat drukwerk, printing een frisse, innovatieve en duurzame sector is waarin ook jij je plaats kan vinden: op een van de scholen of opleidingscentra kan je je talent ontwikkelen tot drukvoorbereider, drukker of druk-afwerker. Of mag het wat digitaler? Dan is grafisch operator vast iets voor jou.

Kijk de portretten van werknemers van 9 grafische bedrijven in de ogen, lees hun verhaal, wees geïnspireerd en bekijk hoe ook jij je kan voorbereiden op een job in deze sector en kies zelf voor een toekomst in kleur! Kleur werkt!

Alle activiteiten