Lieve Blancquaert - Circle Of Life

Deze informatie is niet meer actueel!
‘Circle of Life’ brengt de drie grote levensverhalen geboorte, liefde (Valentijn!) en dood samen. Je hebt met de projecten ‘Birth Day’, ‘Wedding Day’ en ‘Last Days’ ongetwijfeld al kennis gemaakt op televisie of in een boek. Deze voorstelling is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken. In haar gekende stijl brengt Blanquaert een uniek multimediaal verhaal over de mens en deze wereld. Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

Wanneer

  • vrijdag 14 feb 2020
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

BVMV Beerse

duur: 1 x 90 minuten

“Circle of Life” is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood.

Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm.

Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek. 

‘Circle of Life’ brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt, en apart maakt.

Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

www.lieveblancquaert.be

https://www.een.be/circle-of-life

Alle activiteiten