Maaike Ouboter - Voordat de tijd ons inhaalt

Deze informatie is niet meer actueel!
Maaike Ouboter (Gouda - °1992) beukte in 2013 de deur van de muziekwereld open met de breekbare superhit 'Dat ik je mis'. Twintig miljoen YouTubeviews, tientallen concerten en twee prachtige albums later komt de singer-songwriter in december naar Beerse. Ze doet het alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedjes en verhalen over loslaten, vasthouden, veranderen en jezelf blijven. Maaike neemt je mee in haar wereld, wijst op details die we eerder niet zagen en laat ons opnieuw naar de dingen kijken.

Wanneer

  • donderdag 12 dec 2019
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 21,00 (+60 jaar: 20 euro -26 jaar: 15 euro kansentarief UiTPAS: 4,2 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Lucky Divers

duur: 1 x 75 min

Maaike Ouboter, solo, muzikaal kwetsbaar, persoonlijk en dichtbij, terug naar waar het allemaal begon.

 

De Nederlandse singer-songwriter Maaike Ouboter komt dit najaar voor een theatertournee naar België. Na het overweldigende succes van Dat Ik Je Mis met ruim 12 miljoen Spotify-streams en 20 miljoen YouTube-views, succesvolle clubtours, theatertours en festivals en twee prachtige albums komt de Nederlandse singer-songwriter Maaike Ouboter dit najaar voor een theatertournee naar België.

Maaike Ouboter is terug in het theater. Dit keer alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedjes en verhalen over loslaten, vasthouden, over hoe alles verandert en jij toch altijd jij blijft, wie dat dan ook mag zijn. Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Maaike in dit nieuwe theaterconcert als nooit tevoren zo dicht tot haar publiek. Maaike neemt je mee in haar wereld, wijst op details die we eerder niet zagen en laat ons opnieuw naar de dingen kijken. 


Alle activiteiten