Studio Guga - Ongehoord (try out) - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
De passage van Radio Guga, met 100 covers en evenveel stemimitaties, in Beerse eind 2016 zindert nog steeds na. Het verdict was “Guga Baúl is niet één maar tientallen uitstekende zangers.”. Dit jaar kroop Guga met zijn bende in de studio om zowaar éigen nummers in te blikken. Het resultaat is 'Ongehoord' van Studio Guga. Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo's hoorde, dat hij ...

Wanneer

  • donderdag 26 sep 2019
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 26,00 (+60: 25 euro -26: 20 euro JUNIPRIJS: 2 EURO KORTING VAN 3 tot 30 JUNI kortingstarief UiTPAS Kempen: 5,2 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

e-mail
vaart@beers.be

Info

In samenwerking met:

Beerse Vol Leven

 

 

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van Studio Guga.

Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?”

Bandbezetting:

Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)
Persquotes

Het Nieuwsblad:

“Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.”

 

https://gugabaul.be/

 

Zo klonk Radio Guga met covers van andere artiesten

Alle activiteiten