Henk Rijckaert - Maker

Deze informatie is niet meer actueel!
Henk Rijckaert is een maker. Hij maakt dingen. Meestal comedy, soms televisie en voor de rest: heel veel in zijn werkkot. Speciaal voor jou komt hij uit dat kot en stapt hij ons podium op met zijn nieuwste comedyshow 'Maker'. Een show over uitvinden en maken, over de kracht van je eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna je vinger afzagen en over brandwonden verzorgen. Kom op eigen ...

Wanneer

  • vrijdag 11 okt 2019
    van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 17,00 (+60: 16 euro -26: 11 euro kortingstarief UiTPAS Kempen: 3,4 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

oudercomité GBS De Singel

 

 

duur: 1 x 90 minuten

 

Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Niet per se iets gebouwd van niets tot iets, maar iets dat kapot was, weer gefixt. Gemaakt.

Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling! Alle tijd die je daaraan verliest kan een mens beter aan iets anders spenderen. Aan nieuwe dingen kopen, bijvoorbeeld, die sowieso ooit ook weer kapot gaan.

Vroeger was het anders. Als de auto kapot was, dan deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de TV storing gaf, dan werd dat hersteld met een flinke tik. Iedereen van het gezin wist waar je moest kloppen.

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen.

Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er een storing is. 

Henk Rijckaert is een maker. Hij maakt dingen. Meestal comedy, soms televisie, en voor de?rest: heel veel in zijn kot. Daarvan geeft hij wekelijks verslag via zijn YouTube-kanaal ‘Koterij’.

“Henk Rijckaert heeft zijn geheel eigen niche nog verder uitgekapt en fraaier ingericht. Zonder aan energie en enthousiasme in te boeten. Kom uit uw kot en ga naar deze man kijken. Hij is de grappigste doe-het-zelver van het land.”

- De Standaard ★★★★★

  

“Rijckaert neemt opnieuw zijn rol in als handige Harry en giet zijn spitsvondige koterij in een hilarische show.”

- Het Nieuwsblad ★★★★

 

“In het vernuftig opgebouwde Maker zit alles wat we aan Henk Rijckaert waarderen: een nuchtere blik vanuit het werkkot op het gewonemensenleven, een spervuur aan grappen, inventieve maaksels en af en toe een vakkundig getrokken smoel. Op die formule valt even weinig af te dingen als op de prijs van een koffiemachine met een vervallen garantie.”

- Focus Knack ★★★

 

 

website:

http://www.henkrijckaert.be/

http://www.koterij.be/

 

Alle activiteiten