De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Met de circusshow ‘Swing’ in het Nief Park in 2018 wist een nieuwe generatie Ronaldo’s Beerse te overtuigen. In deze magische kerstshow bundelen alle generaties opnieuw de krachten. Een totaalspektakel dat indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. Je bent te gast bij het kerstdiner van de familie Ronaldo. De jongste aan tafel is vier, de oudste meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al weleens uitdagen voor een gewaagd kunstje.

Wanneer

  • vrijdag 27 dec 2019
    van 20.15 u tot 22.00 u
  • zaterdag 28 dec 2019
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 21,00 (+60: 21 euro -26: 16 euro JUNIPRIJS: 16 euro kortingstarief UiTPAS Kempen: 4,2 euro)

Waar

naam
Groenzone - ingang de Warande
adres
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Vaart

duur:  1 x 105 minuten

Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment!

Na het overdonderend succes in Mechelen en Lier bouwt het prestigieuze Circus Ronaldo zijn authentiek circusdorp in het Burgemeesterspark van Lommel. Geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid.

Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is vier, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus!

Vóór elke voorstelling kan je genieten van sfeervolle randanimatie, gebracht door talent uit Lommel. Laat je betoveren, kuierend langs de vuurkorven, tussen de tenten en woonwagens door.

Alle activiteiten