Kamal Kharmach - Mag ik even? (nieuwe titel)

Deze informatie is niet meer actueel!
UITVERKOCHT - ENKEL NOG TICKETS VIA DE WOUWER Eind 2019 kijkt Kamal Kharmach in zijn allereerste oudejaarsconference terug op het jaar 2019 met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl. Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterende conferencedebuut.

Wanneer

  • zaterdag 22 feb 2020
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00 (+60 jaar: 13,5 euro -26 jaar: 7,5 euro JUNIPRIJS: 2 EURO KORTING VAN 3 tot 30 JUNI kortingstarief UiTPAS Kempen: 3 euro)

Waar

naam
Ontmoetingscentrum De Wouwer
adres
Kloosterstraat 4
2380 Ravels

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Vaart

 

BURENKUUR (zie onder)

 

Dat het precies stand-upcomedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Het rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling ‘De Schaamte Voorbij’ de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen, en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

 

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te toeren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft, en nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft!

 

Meer info: www.kamalcomedian.be

 

BURENKUUR - lachen in de Djoelen, ‘t Heilaar en de Wouwer


In Ravels en Oud-Turnhout tref je gemeenschapscentra de Wouwer en de Djoelen. Ze hebben net als Vaart een mooi cultuuraanbod. Benieuwd? 
Neem een Burenkuur, steek een mooie korting op zak en trek op avontuur. 

Henk Rijckaert - Maker
// vrijdag 11 oktober 2019 - 20.15 uur
GC ’t Heilaar - Beerse 


Thomas Smith - De Jaren Van Verstand
// vrijdag 6 december 2019 - 20.15 uur
locatie: OC de Djoelen - Oud-Turnhout 


Kamal Kharmach - Mag ik even?
// zaterdag 22 februari 2020 - 20 uur
GC de Wouwer - Ravels


Burenkuur-abonnement: 40 euro (basis) - 35 euro (+60) - 25 euro (-26)
Losse tickets kopen, kan ook. Maar dan betaal je enkele duiten meer.

Alle activiteiten